Shop onze favorieten voor Moederdag | Fashionchick

2021-12-30 13:11:55 By : Ms. Arca Zhao

Moederdag is dé dag bij uitstek om je moeder te laten zien hoeveel je haar waardeert. Maar wanneer Moederdag dichterbij komt, blijft het altijd een uitdaging om het juiste cadeau te vinden. Van beauty tot fashion - de opties voor een mogelijk cadeau zijn eindeloos. Ben jij nog op zoek naar een leuk Moederdag cadeau voor dit jaar? Shop onze favorieten of doe wat Moederdag inspiratie op. Fijne moederdag!

Voor de fashionable moeders onder ons: de bucket hoed. Dit item is bij uitstek perfect voor het Nederlandse weer. Het kan gedragen worden bij regenachtige dagen. Als het zonnetje doorbreekt is de hoed perfect voor dat extra beetje zonbescherming.

Regenhoed RAIN137 - 827 Flan Yellow

Dit item is ideaal voor alle seizoenen. Kies een dunnere sjaal voor de warmere maanden van het jaar. Een grotere variant kan je omslaan op frisse zomeravonden en een kleinere sjaal is een mooi modeaccessoire. Gemakkelijk te combineren met bijna elk kledingstuk is dit een must-have voor je moeder.

Sjaals & halsdoeken - Rugiada Scarf in blue voor dames en heren

Crisany sjaal van zijde met logo 90 x 90 cm

Double Scarf Red / Light Pink

De classic onder de moederdag cadeau’s is het parfum. Als je de favoriete geur van je moeder al kent is het natuurlijk een makkelijke keuze. Een geurset is een mooi cadeau voor deze bijzondere dag om haar extra in het zonnetje te zetten. Mocht je moeder al veel parfum in bezit hebben, dan is een kleine reis parfum verstuiver een goede tip, handig in elke handtas!

MY WAY Eau De Parfum - 150 ML

Nina Ricci | ICI PARIS XL

AIR DU TEMPS Eau De Parfum - 30 ML

Un Jardin sur le Toit Eau de toilette

La Nuit Trésor À la Folie Eau de Parfum

Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum

Red Wood Eau de Toilette

Olympéa Blossom Eau de Parfum Florale

Wanneer je kledingstukken of accessoires als cadeau wilt geven, is het soms lastig inschatten of het wel bij de stijl van je moeder past. Een shopper daarentegen is een makkelijker, omdat de functionaliteit ervan vaak belangrijker is dan het uiterlijk. Kies voor een veilige optie een shopper met een neutrale kleur.

Shoppers - Bonnie Shoulder Bag in cognac voor dames

Tas Opvouwbaar Canvas 40x36 Bladeren

Shoppers - Judy Shopper Leather in brown voor dames

Shoppers - Judy Shopper Leather in bordeaux voor dames

Shoppers - Fiss Sabine Shopper Lvz in black voor dames

Tot slot, als je echt geen inspiratie meer hebt zijn er altijd de cadeausets. Deze vallen gegarandeerd in de smaak vallen bij elke moeder. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit parfumsets, make-up sets en huidverzorgingssets. Vooral de cadeausets waar mini’s in voorkomen zijn top, zodat je moeder de producten kan uitproberen zonder meteen aan een groot formaat vast te zitten. 

Pillow Talk Makeup Secrets - Makeup Kit

The Hollywood Contour Kit - Makeup Kits

Limited Edition Filmstar Bronze & Glow - Palette & Brush Kit

Jewel Lips Duo - Lip Kit

A Year Of Magic Cream Light - Skincare Kit

Paula'S Choice | Paula's Choice

Egaal & Glowy Christmas Cracker Geschenkset

Paula'S Choice | Paula's Choice

Paula'S Choice | Paula's Choice

Cadeautasje Boost Lippen & Gezicht

Paula'S Choice | Paula's Choice

Glad & Gehydrateerd Christmas Cracker Geschenkset

Paula'S Choice | Paula's Choice

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Voor ieder budget het perfecte Moederdagcadeau Lifestyle Lees ook Alles wat je moet weten over oorpiercings Lifestyle Lees ook De reis checklist Lifestyle Lees ook Van deze kleurrijke Pride collectie wordt echt íedereen blij Lifestyle Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Voor ieder budget het perfecte Moederdagcadeau

Alles wat je moet weten over oorpiercings

Van deze kleurrijke Pride collectie wordt echt íedereen blij

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.